• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Зошто Авто Школа Мобилити?


- Традиција

- Искуство
 
- Опременост

- Квалификуван тим

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


...

Авто Школа Мобилити преку АМСМ Авто Школа е првата автошкола формирана на територијата на Република Македонија. 
 

Денес, Авто Школа Мобилити со повеќе од 600 опслужени кандидати годишно, е пазарен лидер во обука на кандидати за Б категорија во конкуренција на повеќе од 30 автошколи на територијата на град Скопје.
 

Било да се работи за обука за управување со автомобил, моторцикл, камион или можеби автобус, избирајќи Авто Школа Мобилити, избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од Вас несомнено ќе направат одличен возач.

Пријави се ... 


Референт
Надица Павловска
072 228 195

Обуки

Авто Школа Мобилити Ви стои на располагање за обуки во следните категории:

- Обука за А категорија
- Обука за А1 поткатегорија 
- Обука за Б категорија 
- Обуки за Б+Е категорија
- Обука за Ц категорија
- Обука за Ц+Е категорија
- Обука за Д категорија....


Возен парк

Во Авто Школа Мобилити на располагање Ви се најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила:

- Hyundai i10
- Volkswagen Polo
- Toyota Yaris
- Suzuki Alto
- Mazda 2
Бесплатно Light членство

Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на возраст од 18-24 години добиваат бесплатно АМСМ Light членство за првата година со услуги во вредност од 17.000 ден.

Прочитај повеќе за услугите на АМСМ Light членство тука.