• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Обуки

Авто Школа Мобилити Ви стои на располагање за обуки во следните категории:

- Обука за А категорија
- Обука за А1 поткатегорија 
- Обука за Б категорија 
- Обуки за Б+Е категорија
- Обука за Ц категорија
- Обука за Ц+Е категорија
- Обука за Д категорија....