• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

...

Авто Школа Мобилити преку АМСМ Авто Школа е првата автошкола формирана на територијата на Република Македонија. 
 

Денес, Авто Школа Мобилити со повеќе од 600 опслужени кандидати годишно, е пазарен лидер во обука на кандидати за Б категорија во конкуренција на повеќе од 30 автошколи на територијата на град Скопје.
 

Било да се работи за обука за управување со автомобил, моторцикл, камион или можеби автобус, избирајќи Авто Школа Мобилити, избирате најсовремени возила и професионални предавачи и инструктори, кои од Вас несомнено ќе направат одличен возач.