• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Вежбај е-испити на својот телефон

Положи го теоретскиот испит од првпат... Симни ја АМСМ мобилната апликација е-испити на својот Android или iPhone мобилен телефон и одговарај на демо теоретските прашања.

Новости

 

Бесплатно АМСМ Light членство

Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на возраст од 18-24 години добиваат гратис АМСМ Light членски пакет за првата година. Во овој членски пакет се вклучени услуги кои доколку сите ги искористите заштедувате 17.860 ден.

Прочитај повеќе за услугите на АМСМ Light членство тука

ИЗБЕРИ ВОЗИЛО...

ИЗБЕРИ ВОЗИЛО...

Во Авто Школа Мобилити на располагање Ви се најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила: Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Skoda Citi Go, Toyota Yaris, Mazda 2, Suzuki Alto, Hyundai i10…


                                                                                                 

ИЗБЕРИ ИНСТРУКТОР...

ИЗБЕРИ ИНСТРУКТОР...

Професионалните предавачи и инструктори преку соодветни теоретски и практични предавања, а со особено внимание и професионализам ќе Ви овозможат обука согласно Вашите потреби и ќе Ви ги пренесат сите потребни теоретски и практични знаења за сообраќајните правила и прописи, кои од Вас несомнено ќе направат одличен возач.                                                                                                   

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

Маргарита Мирчевска


За септември кандидатите за инструктор на месецот ја избраа Маргарита Мирчевска. За неа кандидатите рекоа: „Марга е најдобра, супер инструкторка!“.