• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Одбери возило и инструктор по твоја мерка!

ИНСТРУКТОР
ТЕЛЕФОН
КАТЕГОРИЈА

БОРЧЕ

МИРКОВСКИ

077 527 027

Б

ДРАГАН МИЛОШЕВСКИ
075 307 660
А, А1, Б, БЕ, Ц 
ЛИЛЈАНА ТОДОРОВА
075 262 410
Б
СУЗАНА ЃУРОВСКА
071 378 685
Б
МАРГАРИТА МИРЧЕВСКА
071 380 279
Б
                
ИНСТРУКТОР
ТЕЛЕФОН
КАТЕГОРИЈА
ВЛАДО ПЕТРУШЕВ
070 279 084
Б
   
 
           
           
ИНСТРУКТОР
ТЕЛЕФОН
КАТЕГОРИЈА
         

ИЗБЕРИ ВОЗИЛО...

ИЗБЕРИ ВОЗИЛО...

Во Авто Школа Мобилити на располагање Ви се најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила: Volkswagen Polo, Skoda Fabia, Skoda Citi Go, Toyota Yaris, Mazda 2, Suzuki Alto, Hyundai i10…


                                                                                                 

ИЗБЕРИ ИНСТРУКТОР...

ИЗБЕРИ ИНСТРУКТОР...

Професионалните предавачи и инструктори преку соодветни теоретски и практични предавања, а со особено внимание и професионализам ќе Ви овозможат обука согласно Вашите потреби и ќе Ви ги пренесат сите потребни теоретски и практични знаења за сообраќајните правила и прописи, кои од Вас несомнено ќе направат одличен возач.                                                                                                   

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

Маргарита Мирчевска


За септември кандидатите за инструктор на месецот ја избраа Маргарита Мирчевска. За неа кандидатите рекоа: „Марга е најдобра, супер инструкторка!“.