• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Возен парк

Во Авто Школа Мобилити на располагање Ви се најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила:

- Hyundai i10
- Volkswagen Polo
- Toyota Yaris
- Suzuki Alto
- Mazda 2