• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Бесплатно Light членство

Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на возраст од 18-24 години добиваат бесплатно АМСМ Light членство за првата година со услуги во вредност од 17.000 ден.

Прочитај повеќе за услугите на АМСМ Light членство тука.