• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Бесплатно АМСМ Light членство

Бесплатно АМСМ Light членство

Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на возраст од 18-24 години добиваат гратис АМСМ Light членски пакет за првата година. Во овој членски пакет се вклучени услуги кои доколку сите ги искористите заштедувате 17.860 ден.

Прочитај повеќе за услугите на АМСМ Light членство тука