• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

ИНСТРУКТОР НА МЕСЕЦОТ...

Лилјана Тодорова


 
За јуни кандидатите за инструктор на месецот ја избраа инструкторката Лилјана Тодорова. За неа кандидатите рекоа: „Посветена инструкторка која го дава најдоброто од себе за да те научи. Најтопло ја препорачувам!“.