• Вежбај е-испити на својот телефон

  Вежбај е-испити на својот телефон

  Положи го теоретскиот испит од првпат! Симни
   ја АМСМ мобилната ......

  повеќе...

 • Бесплатно АМСМ Light членство

  Бесплатно АМСМ Light членство

  Сите кандидати во Авто Школа Мобилити на
  возраст од ......

  повеќе...

Практична обука


Практичната обука во Авто Школа Мобилити, која се изведува на најсовремени, климатизирани и комплетно опремени возила: Volkswagen Polo, Toyota Yaris, Mazda 2, Suzuki Alto, Hyundai i10, ќе Ви помогне за најдобра проценка во сите идни сообраќајни ситуации и ќе Ви овозможи самоуверено, безбедно и сигурно урбано возење.

Се што Ви е потребно:
- Лекарско уверение и прва помош, кои можете да ги извадите организирано со посредство на Авто Школа Мобилити и
- Валидна лична карта.

Пријавете се и започнете го урбаното возење веднаш!